Cómo he llegado a ser una apasionada por el queso es un
historia curiosa, si tenemos en cuenta durante muchos años de mi infancia y
adolescencia el queso no formó parte de mi alimentación, simplemente no me gustaba. Pero la naturaleza es sabia, cambiante y dinámica, e hizo que, poco a poco, entrara en este apasionante mundo; especializándome en el mundo lácteo y quesero en mis estudios de ingeniera agrícola y tecnología de los alimentos y, en la actualidad, convertirlo en mi profesión.
Pasear entre campos y montañas con rebaños pastando
felizmente, origen de la buena materia prima, la leche, “le savoir faire
fromager”, el queso que finalmente podremos catar y degustar… es hacer cultura
quesera. Es lo que me gustaría expresar y compartir!
Si tenéis inquietudes queseras, necesitáis asesoramiento técnico, realizar un curso quesero, excursión guiada a queserías o simplemente una buena cata de quesos... o todas las propuestas que queráis del mundo lácteo, puedes contar conmigo!
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Marta Garrón Gómez
Caseóloga y quesera
626 14 43 69
martagarron@gmail.com
Si tenéis inquietudes queseras, necesitáis asesoramiento técnico, realizar un curso quesero, excursión guiada a queserías o simplemente una buena cata de quesos... o todas las propuestas que queráis del mundo lácteo, puedes contar conmigo!
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Com he arribat a ser una
apassionada pel formatge es una historia curiosa, si tenim en compte que durant
molts anys de la meva infantessa i adolescència el formatge no va formar part
de la meva vida. Però la natura és saviesa i va fer que a poc a poc, entrés en
aquest apassionant món; especialitzant-me en el sector làctic i formatger en
els meus estudis d’enginyer agrícola i tecnologia dels aliments, i actualment
sent la meva professió.
Passejar entre camps i muntanyes
amb ramats pasturant feliçment, origen de la bona matèria prima, la llet, “el
savoir faire fromager”, el formatge que finalment podrem tastar… és fer cultura
formatgera. És el que m’agradaria expressar i compartir.
Si teniu inquietuds formatgeres
necessiteu d’assessorament tècnic, realitzar un curs formatger, excursió guiada
a formatgeries o simplement una bon tast guiat de formatges… o totes les
propostes que vulgueu del món làctic, pots
comtar amb mi!
Marta Garrón Gómez
Caseóloga y quesera
626 14 43 69
martagarron@gmail.com
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