Páginas

Quién soy


Cómo he llegado a ser una apasionada por el queso es un historia curiosa, si tenemos en cuenta durante muchos años de mi infancia y adolescencia el queso no formó parte de mi alimentación, simplemente no me gustaba. Pero la naturaleza es sabia, cambiante y dinámica, e hizo que, poco a poco, entrara en este apasionante mundo; especializándome en el mundo lácteo y quesero en mis estudios de ingeniera agrícola y tecnología de los alimentos y, en la actualidad, convertirlo en mi profesión.

Pasear entre campos y montañas con rebaños pastando felizmente, origen de la buena materia prima, la leche, “le savoir faire fromager”, el queso que finalmente podremos catar y degustar… es hacer cultura quesera. Es lo que me gustaría expresar y compartir!  

Si tenéis inquietudes queseras, necesitáis asesoramiento técnico, realizar un curso quesero, excursión guiada a queserías o simplemente una buena cata de quesos... o todas las propuestas que queráis del mundo lácteo, puedes contar conmigo!

_______________________


Com he arribat a ser una apassionada pel formatge es una historia curiosa, si tenim en compte que durant molts anys de la meva infantessa i adolescència el formatge no va formar part de la meva vida. Però la natura és saviesa i va fer que a poc a poc, entrés en aquest apassionant món; especialitzant-me en el sector làctic i formatger en els meus estudis d’enginyer agrícola i tecnologia dels aliments, i actualment sent la meva professió.

Passejar entre camps i muntanyes amb ramats pasturant feliçment, origen de la bona matèria prima, la llet, “el savoir faire fromager”, el formatge que finalment podrem tastar… és fer cultura formatgera. És el que m’agradaria expressar i compartir.

Si teniu inquietuds formatgeres necessiteu d’assessorament tècnic, realitzar un curs formatger, excursió guiada a formatgeries o simplement una bon tast guiat de formatges… o totes les propostes que vulgueu del món làctic, pots
comtar amb mi!



Marta Garrón Gómez
Caseóloga y quesera
626 14 43 69
martagarron@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario